За нас

Fujian Youyi Adhesive Tape Group Co., Ltd.

За нас

11

Youyi Group Основана во март 1986 година, Fujian Youyi Group е модерно претпријатие со многу индустрии, вклучувајќи материјали за пакување, филм, производство на хартија и хемиска индустрија. Во моментов, Youyi има воспоставено 20 производствени бази во Фуџијан, Шанкси, Сечуан, Хубеи, Јунан, Лиаонинг, Анхуи, Гуангкси, Џиангсу и други места. Вкупните погони зафаќаат површина од 2,8 квадратни километри со над 8000 квалификувани вработени. Youyi сега опремува со повеќе од 200 напредни производни линии за премачкување, што инсистира да се изгради во најголем обем на производство во оваа индустрија во Кина. Маркетинг продажните места на национално ниво постигнуваат поконкурентна продажна мрежа. Сопствениот бренд на Youyi YOURIJIU успешно се проби на меѓународниот пазар. Нејзините серии производи стануваат жешки продавачи и заработуваат добра репутација во Југоисточна Азија, Блискиот Исток, Европа и Америка, до 80 земји и региони.

+
Години на искуства
+
Земји и региони
+
Производни линии
+
Квалификувани вработени

Enterprise Vision

Во текот на три децении, Youyi се држи до целта да создаде „градење на едно столетно претпријатие“. Со искусен менаџерски тим постави цврста основа за одржлив развој. Не само што Youyi активно учествува во добротворни или јавни услуги во корист на локалното население, туку исто така ги прави економијата и животната средина да се координираат во претпријатието и може да се постигне единство на економска корист, придобивка за животната средина и социјална корист. Youyi инвестира во опрема за производство од прва класа, се фокусира на обука на квалификуван персонал и постојано ги подобрува и оптимизира процесите на управување. На концептот „Клиентот прв со победничка соработка“, ветуваме дека ќе испорачаме долгорочна вредност за нашите клиенти преку развој на огромни пазари и промовирање силни односи со клиентите. Клиентите се во срцето на сè што правиме, што ни дава доверба да добиеме доверба од нашето партнерство Во исто време, Youyi е широко признат од пазарот, станувајќи супер ѕвезда во кинеската индустрија за лепливи ленти.

11
Сертификати 01
Сертификати 01
Сертификати 01

Сертификати и почести

Youyi се придржува до принципот на деловно однесување, „преживеј по квалитет и развивај со интегритет“, секогаш ја спроведува политиката за квалитет на „иновации и промени, прагматични и префинетост“, искрено ги имплементира системите за управување со ISO9001 и ISO14001 и го гради брендот со срце. Со текот на годините, Youyi беше награден со „Кина познати трговски марки“, „производи од познати брендови на Фуџијан“, „претпријатија со висока технологија“, „претпријатија за наука и технологија Фуџијан“, „Водечки претпријатија за пакување Фуџијан“, „Модел на индустријата за леплива лента во Кина Претпријатија“ и други почесни звања.