Rreth Nesh

Fujian Youyi Adhesive Tape Group Co., Ltd.

Rreth Nesh

11

Youyi Group E themeluar në mars 1986, Fujian Youyi Group është një ndërmarrje moderne me shumë industri, duke përfshirë materialet e paketimit, filmin, prodhimin e letrës dhe industritë kimike. Aktualisht, Youyi ka krijuar 20 baza prodhimi në Fujian, Shaanxi, Sichuan, Hubei, Yunnan, Liaoning, Anhui, Guangxi, Jiangsu dhe vende të tjera. Fabrikat totale mbulojnë një sipërfaqe prej 2.8 kilometra katrorë me mbi 8000 punonjës të kualifikuar. Youyi tani pajiset me më shumë se 200 linja të avancuara të prodhimit të veshjeve, e cila insiston të ndërtohet në shkallën më të madhe të prodhimit në këtë industri në Kinë. Njësitë e marketingut në mbarë vendin arrijnë një rrjet shitjesh më konkurrues. Marka e vetë Youyi YOURIJIU ka marshuar me sukses në tregun ndërkombëtar. Seritë e saj të produkteve bëhen shitës të nxehtë dhe fitojnë një reputacion të mirë në Azinë Juglindore, Lindjen e Mesme, Evropë dhe Amerikë, deri në 80 vende dhe rajone.

+
Vite Eksperiencash
+
Vendet dhe Rajonet
+
Linjat e prodhimit
+
Punonjës të kualifikuar

Vizioni i Ndërmarrjes

Gjatë tre dekadave, Youyi i qëndron synimit për të krijuar "ndërtimin e një ndërmarrje shekullore". Me një ekip me përvojë menaxheriale ka hedhur një themel të fortë për zhvillimin e qëndrueshëm. Jo vetëm që Youyi merr pjesë aktive në bamirësi ose shërbime publike për të përfituar banorët vendas, por gjithashtu e bën ekonominë dhe mjedisin të koordinohen në një ndërmarrje dhe mund të arrihet uniteti i përfitimit ekonomik, përfitimit mjedisor dhe përfitimit social. Youyi investon në pajisjet e prodhimit të klasit të parë, fokusohet në trajnimin e personelit të aftë dhe vazhdimisht përmirëson dhe optimizon proceset e menaxhimit. Mbi konceptin "Klienti i pari me bashkëpunimin fitues", ne premtojmë të ofrojmë vlerë afatgjatë për klientët tanë duke zhvilluar tregje të mëdha dhe duke promovuar marrëdhënie të forta me klientët. Klientët janë në qendër të gjithçkaje që bëjmë, gjë që na jep besim për të marrë besimi nga partneriteti ynë Në të njëjtën kohë, Youyi është njohur gjerësisht nga tregu, duke u bërë super ylli në industrinë kineze të shiritave ngjitës.

11
Certifikatat 01
Certifikatat 01
Certifikatat 01

Certifikata dhe Nderime

Youyi i përmbahet parimit të sjelljes së biznesit, "mbijetoni sipas cilësisë dhe zhvilloni me integritet", zbaton gjithmonë politikën e cilësisë së "novacionit dhe ndryshimit, pragmatik dhe përsosjes", zbaton me zell sistemet e menaxhimit ISO9001 dhe ISO14001 dhe ndërton markën me zemër. Me kalimin e viteve, Youyi është vlerësuar me "Marka të njohura të Kinës", "Produkte të markave të famshme Fujian", "Ndërmarrje të teknologjisë së lartë", "Ndërmarrjet e shkencës dhe teknologjisë Fujian", "Ndërmarrjet kryesore të paketimit Fujian", "Modeli i industrisë së shiritit ngjitës kinez". Ndërmarrjet” dhe tituj të tjerë nderi.