За нас

Youyi Group Основана во март 1986 година, Fujian Youyi Group е модерно претпријатие со многу индустрии, вклучувајќи материјали за пакување, филм, производство на хартија и хемиска индустрија.Во моментов, Youyi има воспоставено 20 производствени бази.Вкупните погони зафаќаат површина од 2,8 квадратни километри со над 8000 квалификувани вработени.Youyi сега опремува со повеќе од 200 напредни производни линии за премачкување, што инсистира да се изгради во најголем обем на производство во оваа индустрија во Кина.Маркетинг продажните места на национално ниво постигнуваат поконкурентна продажна мрежа.Сопствениот бренд на Youyi YOURIJIU успешно се проби на меѓународниот пазар.

 • 1
 • 129
 • 3

Група за лепливи ленти Fujian YouYi

Над 8000 квалификувани вработени.Youyi сега опремува со повеќе од 200 напредни производни линии за премачкување, што инсистира да се изгради во најголем обем на производство во оваа индустрија во Кина.Маркетинг продажните места на национално ниво постигнуваат поконкурентна продажна мрежа.
Повеќе
 • Нашиот концепт на услуга

  Нашиот концепт на услуга

  На концептот „Клиентот прв со победничка соработка“, ветуваме дека ќе испорачаме долгорочна вредност за нашите клиенти.
 • Нашата филозофија

  Нашата филозофија

  „Преживејте по квалитет, барајте развој со интегритет“
  Сакаме да изградиме стоковно претпријатие.
 • Нашата визија

  Нашата визија

  Бидете лојален партнер за нашиот клиент
  Бидете најдобриот работодавец за нашите вработени
  Станете бренд доверлив од јавноста