• Flamuri me shirit ngjitës Yourijiu
 • Flamuri me shirit ngjitës Yourijiu
 • Flamuri me shirit ngjitës Yourijiu

Rreth Nesh

Youyi Group E themeluar në mars 1986, Fujian Youyi Group është një ndërmarrje moderne me shumë industri, duke përfshirë materialet e paketimit, filmin, prodhimin e letrës dhe industritë kimike.Aktualisht, Youyi ka krijuar 20 baza prodhimi.Fabrikat totale mbulojnë një sipërfaqe prej 2.8 kilometra katrorë me mbi 8000 punonjës të kualifikuar.Youyi tani pajiset me më shumë se 200 linja të avancuara të prodhimit të veshjeve, e cila insiston të ndërtohet në shkallën më të madhe të prodhimit në këtë industri në Kinë.Njësitë e marketingut në mbarë vendin arrijnë një rrjet shitjesh më konkurrues.Marka e vetë Youyi YOURIJIU ka marshuar me sukses në tregun ndërkombëtar.

 • 1
 • 129
 • 3

Grupi i shiritave ngjitës Fujian YouYi

Mbi 8000 punonjës të kualifikuar.Youyi tani pajiset me më shumë se 200 linja të avancuara të prodhimit të veshjeve, e cila insiston të ndërtohet në shkallën më të madhe të prodhimit në këtë industri në Kinë.Njësitë e marketingut në mbarë vendin arrijnë një rrjet shitjesh më konkurrues.
Më shumë
 • Koncepti ynë i shërbimit

  Koncepti ynë i shërbimit

  Mbi konceptin e "Klienti i pari me bashkëpunim të favorshëm", ne premtojmë të ofrojmë vlerë afatgjatë për klientët tanë.
 • Filozofia jonë

  Filozofia jonë

  "Mbijetoni sipas cilësisë, kërkoni zhvillimin me integritet"
  Ne duam të ndërtojmë një ndërmarrje shekullore.
 • Vizioni yne

  Vizioni yne

  Bëhuni partneri besnik për klientin tonë
  Bëhuni punëdhënësi më i mirë për punonjësit tanë
  Bëhuni një markë e besuar e publikut